Звернутись до Фонду

В інтернатах України стартувала програма БФ "ФОНД ДОБРІ СПРАВИ" "Успішна людина"!

Представники Фонду відвідали святкові лінійки в школах-інтернатах України, а саме Ліцей-інтернат №23 та Спеціальну школу-інтернат №15 м. Києва, Володарську санаторну школу-інтернат та спеціальну загальноосвітню школу №90 м. Дніпропетровська

Благодійний Фонд  «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» вітає школярів та батьків із чудовим хвилюючим святом - Днем Знань!

Представники Фонду відвідали святкові лінійки в школах-інтернатах України, а саме Ліцей-інтернат №23 та Спеціальну школу-інтернат №15 м. Києва, Володарську санаторну школу-інтернат та спеціальну загальноосвітню школу №90 м. Дніпропетровська . Під час урочистого відкриття навчального процесу наші представники презентували батькам та вчителям план та основні напрями реалізації Програми, вручили керівництву шкіл подарунки для самих маленьких школярів, висловили побажання щодо миру та злагоди в нашій країні. Під час святкової лінійки в ліцеї-інтернаті №23, Директор БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» Єфремова Олена Вікторівна подарувала сертифікат для придбання нової посуди у нещодавно відремонтовану їдальню.

dsc00449999999999999999999

Всі заклади освіти та партнери єдині в прагненні максимально сприяти проведенню та розвитку програми «Успішна людина». Ми бажаємо всім учням України спраги до знань та мирного неба над головою!

Програма «Успішна людина» направлена на допомогу у соціалізації випускників шкіл-інтернатів, допомогу у виборі подальшого навчання та спеціалізації,підвищення рівня фінансової грамотності школярів, надання практичних навичок з розпорядження власними фінансами. Детальніше про Програму Ви можете дізнатися ТУТ.

Ознайомитися з фото звітами можна в нашій галереї.