Звернутись до Фонду

Екскурсія в банк «Глобус» - до всесвітнього дня заощадження в Україні

БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» в  рамках Всесвітнього дня заощадження, який щорічно відзначається в Україні, організував сумісно з партнером – КБ «Глобус» уроки фінансової грамотності для школярів - учасників благодійної програми «Успішна людина».

Банк запросив до себе вихованців Київського ліцею-інтернату №23 «Кадетський корпус», де провів справжній урок з фінансової грамотності для школярів.

Співробітники банку  розповідали про історію виникнення банків, банківські операції, роль Національного банку України в управлінні банками та впливом на економіку України. Кадети зсередини побачили, як працює кол-центр банку, що роблять його працівники і як вони в реальному режимі вирішують питання, які виникають у клієнтів Банку.Найбільше цікавим для хлопців було знайомство з банкнотами різних країн, не кожного дня можна відчути себе гривневим міліонером - потримати в руках півмільйона! Чимало нової інформації вони почерпнули й з розповіді про платіжні картки — нові технології, способи захисту своїх грошей та фінансової інформації.

Вихованці “Кадетського корпусу” їхали з Банку не тільки з новими знаннями, а ще й подарунками, а деякі навіть заявили, що в майбутньому хочуть стати банкірами. 

 

 


 

Галерея (6 фото)