Звернутись до Фонду

Вітаємо стипендіатів програми «Успішна людина»

09 лютого в  Київському ліцеї-інтернаті №23 «кадетський корпус» в рамках благодійної програми Фонду «Успішна людина» пройшла презентація власних бізнес проектів учнями 9-го класу.

Раніше на уроці успішності засновник Фонду Сергій Мамедов розповів дітям про те як, можна створити власний бізнес, поділився секретами його ведення. Кадети потрудилися і створили свої власні проекти. Сьогодні звучали історії зі складними економічними розрахунками по створенню фастфуду, масажного салону, дизайнерського агентства, інтернет магазину з продажу Hand Made, бюро по ремонту та обслуговуванню побутової техніки, фірми по вигулу собак, підприємства зі збору та продажу наборів для виживання.Всі отримані на уроках програми "Успішна людина" знання знайшли відображення в цих чудових старт апах!

 В якості жюрі виступили експерт фінансового ринку, представники Фонду і викладацького складу ліцею.

Перемогу здобула група кадетів, які презентували проект по створенню фірми по вигулу собак. Директор Фонду вручила сертифікати на виплату стипендії від засновника фонду, а також книги переможцям - Денису Довгорук, Олександру Бункевич та Владиславу Піонтковському.

Вітаємо всіх учасників і висловлюємо подяку Дубравіної Оксані - волонтеру Фонду, яка щотижня проводить з кадетами 23- го ліцею уроки фінансової грамотності в рамках проекту "Успішна людина".

Галерея (6 фото)