Звернутись до Фонду

Витоки успішності

Урок соціальної адаптації, що проводить БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» для старшокласників Володарської школи-інтернату-центра-реабілітації,  був присвячений дослідженню свого фамільного коріння, говорили про те, що по-справжньому успішна людина, насамперед успішна у своїй родині.

І хоча тема зустрічі була дуже болюча для учнів інтернату, адже багато хто з дітей з непростою долею, все ж, разом з тренером програми «Успішна людина» Анастасією Аносовою, намагалися знайти позитивні моменти, за що можна бути вдячним своїм корінням, навіть якщо їх не знаєш або знаєш не з кращого боку .... Моделювали різні ситуації, наприклад, уявляли, що б сталося, якби когось із них не було в дереві роду. В кінці заняття була творчість, адже вона і лікує, і надихає - старшокласники малювали свої дерева роду.

Український філософ, Григорій Сковорода казав: «Пізнай свій край ... себе, свій РІД, свій народ, свою землю - і ти побачиш шлях в житті. Шлях, на якому найповніше розкриються твої здібності. Ти даси йому продовження, проторивши стежки, і з тієї стежки вже рушать в життя твої нащадки. І будеш ти ...»  Саме для цього і важливі такі зустрічі - допомогти дітям знайти свій шлях у житті, незважаючи на труднощі та перепони.

Галерея (3 фото)