Звернутись до Фонду

Визначення стипендіатів з фінансової грамотності за програмою “Успішна людина».

В ліцеї-інтернаті №23 «Кадетський корпус» м.Києва відбулося визначення стипендіатів з фінансової грамотності в рамках програми «Успішна людина».

За допомогою знань, отриманих на уроках  фінансової грамотності в першому півріччі 2016-2017 навчального року,  кадети 9-Б  класу  представили експертній комісії БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ»   власні бізнес-ідеї по реалізації різноманітних проектів по створенню Аутсорсингової компанії в області  IT-технологій, мобільної міні-кавярні, інтернет-кондитерській, фірми з сканер-діагностики автомобілей, бізнеса по транспортним перевозкам.

 Радує той факт, що серед бізнес-проектів чимало іновацій, турбування про соціально незахищені групи населення-інвалідів, дітей-сиріт, хворих. Комісія визначала найкращих за такими критеріями як креативність та реалістичність проекту, обізнаність в сфері дослідження, публічна презентація тощо.

Переможцями стали найцікавіші проекті  - по створенню інтернет кондитерської  Старостіна Арсенія та проект  виїзної сканер-діагностики автомобілів Мельника Дениса. Вітаємо хлопців з перемогою та спитендією  від Засновника нашого Фонду Сергія Мамедова!

Дякуємо нашим тренерам Оксані Дубравіній та Ділярі Мустафаєвій за вклад у вихованні молоді.

Галерея (7 фото)