Звернутись до Фонду

Завершено збір коштів для діток з вродженими вадами.

БФ «Фонд добрі справи» вже вдалося зібрати та передати необхідні кошти на лікування діток з вродженими вадами. 

Живе доброта в серцях небайдужих! Адже завдяки їй БФ «Фонд добрі справи» разом з регіональними партнерами вже вдалося зібрати необхідні кошти на лікування діток в Миколаївську та Херсонську область. Це дітки з вродженими вадами. 

У два роки для батьків дівчинки Ірини Ніколаєвої пролунав страшний діагноз: дитячий церебральний параліч (ДЦП). Зараз їй 11 років і її головна мрія – ходити до школи, бігати та гратися з друзями, адже дівчинка не може самостійно рухатися. Сім’я не опустила рук, спільними зусиллями і вірою в серці, Фондом одразу було розпочато збір коштів.

Результат в 20 000 гривень було передано на операцію на сухожиллях. Все ж лікарі дають шанс стати на ноги, бо діагноз ДЦП ще не вирок! Батьки висловлюють щиру вдячність всім небайдужим людям за допомогу! А ми надіємось, що в найближчий час найзаповітніша мрія дівчинки збудеться!

Маленький херсонець Богданчик Панасенко має схожу історію, йому зараз 3 рочки і в нього родова трамва, пораження ЦНС та аналогічно обмеження в ході.

Через «благодійну скриньку» в рамках програми «Банк добрих справ» Фонд зібрав та перечислив на рахунок хлопчика 5186 гривень. Як зазначає регіональний представник Світлана Бжедзицька «Це допоможе хлопчику пройти черговий курс реабілітації та оплатити медикаменти».

Дякуємо всім, хто протягнув руку допомоги! А діткам бажаємо швидкого одужання!