Звернутись до Фонду

"Життя людини має цінність лише доки людина може допомагати людям"

Ми щиро вітаємо працівників соціальної сфери, вітаємо волонтерів БФ "ФОНД ДОБРІ СПРАВИ". Низько схиляємо перед Вами голову в знак пошани та вдячності!

Серед різноманіття робіт та професій наврядчи можна знайти більш значущу та необхідну, ніж робота соціального працівника. Це щирі серцем, небайдужі, самовідднані люди. Не знаючи відпочинку вони віддають свої сили та любов тим, хто конче потребують їхньої допомоги.
Це люди, що працюють з соціально незабезпеченими шарами населення, включаючи дітей-сиріт та людей з обмеженими можливостями. Це волонтери, медпрацівники та психологи, які допомагають не тільки бійцям та пораненим з АТО, але і тим, хто не бачив війну своїми очима, але мають не менш серйозні проблеми. Це саме ті люди, що дарують добро та надію всім страждаючим. Соціальна робота - це мистецтво налагодження добрих відносин між людьми.
Історія знає багато імен відомих людей, що піклувалися про інших. Та найвідомішою серед них залишається благодійниця, шляхетна мати Тереза, яка навчала: «Твори мале, але з любов’ю…».
В Україні цей день святкується лише з 1999 року в першу неділю листопада і є офіційним святом. Це професійне свято тих, хто кожну мить  свого життя присвячує милосердю та благодійності, тих, хто робить це не тільки з професійної необхідності, але і за покликом серця і душі.
Ми щиро вітаємо всіх, хто працює в цій сфері, вітаємо волонтерів БФ "ФОНД ДОБРІ СПРАВИ". Низько схиляємо перед Вами голову в знак пошани та вдячності!
Ще Іван Франко писав: "Життя людини має цінність лише доки людина може допомагати людям".