Звернутись до Фонду

Зрізи знань учнів шкіл-учасників Програми "Успішна людина"

Зрізи знань в рамках програми "Успішна людина" відбулись в спеціальній школі- інтернат №15 і ліцеї-інтернат №23 м.Києва та Володарській санаторній школі-інтернат.

Здавалося б не так давно стартувала програма «Успішна людина» в рамках БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ», як вже цього тижня відбулися перші зрізи знань учнів шкіл-учасників Програми. Зрізи знань відбулись в спеціальній школі- інтернат №15 і ліцеї-інтернат №23 м.Києва та Володарській санаторній школі-інтернат.

 

Протягом шести місяців діти  дізналися  про ринкові відносини, ціну товару, ринкову конкуренцію, податки та ще багато іншого. Пройшли також практичні заняття з професійної орієнтації. Щоб вивчати фінансову грамотність було цікавіше, знання подавались у формі гри. Неодноразово учні просили продовжити заняття, їх очі горять жагою до знань.

Анна Шиповалова, тренер курсу, зазначає: «У дітей- інвалідів  в інтернаті неймовірне бажання вчитися чомусь новому. При цьому про те,що вони вже знають, із захопленням намагаються поділитись із оточенням. Дуже радісно бачити у дітей такий захват до навчання».

 

«Думаю, багато хто з них замислився над подальшою профільною освітою. Курс «Успішна людина» цікавий та пізнавальний, максимально наближений до сучасного життя. Викладати його легко та приємно, адже діти сприймають і засвоюють інформацію, насичену чималою кількістю прикладів із повсякденного життя, без особливих зусиль» - саме такими враженнями поділилась тренер по м.Дніпропетровськ Гайдукова Катерина 

 

Нагадуємо, що саме за цими результатами тестування визначено п’ятьох найкращих учнів програми, які вже з січня 2015 року отримають спеціальну стипендію від засновника Фонду Сергія Мамедова. А наразі ми визначили лідерів від кожної школи, котрим бажаємо успіху і терпіння.