Звернутись до Фонду

Зустріч учнів Київського ліцею-інтернату №23 м.Києва з фінансовим експертом ГО ЦЕДП «Фінансовий пульс»

В рамках уроків фінансової грамотності, які щотижня проводить  БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» для учасників БП «Успішна людина» - кадетів 9-Б класу Київського ліцею-інтернату №23 «Кадетський корпус»  відбулася зустріч з фінансовим експертом ГО Центру економічних досліджень та прогнозування «Фінансовий пульс» Ділярою Мустафаєвою.

В ході зустрічі кадети знайомилися з професійними підходами побудови успішного бізнесу. Як не розгубитися в мирі бізнесу та побудувати власну фінансову імперію? Які етапи потрібно пройти, які несподіванки можуть зустрітися, на які фактори потрібно звернути увагу, щоб  бізнес-ідею втілити в життя? Що таке бізнес план і для чого він потрібний підприємцю.

Дуже цікаво хлопцям було почути  реальні життєві історії від експерта  щодо втілення бізнес проектів – як незначні, на перший погляд, фактори можуть мати глобальний вплив на кінцевий результат та навіть призводять до краху бізнеса, який мав всі шанси стати успішним.

Зовсім скоро хлопцям доведеться розробляти власний бізнес проект для презентацій в рамках визначення стипендіатів за програмою «Успішна людина», інтересно буде послухати - які бізнес-ідеї будуть генерувати хлопці, маємо надію, що уроки з фінансової грамотності від БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ», що проводяться щотижня в ліцеї-інтернаті №23 «Кадетський корпус» допоможуть кадетам, в майбутньому, не тільки грамотно розпоряджатися фінансами, але й  стати успішними бізнесменами.

Галерея (5 фото)