Звернутись до Фонду

«Стартап по-українські»

В  рамках уроків з фінансової грамотності в Володарський школі-інтернаті відбувся незвичайний урок, адже це була симуляційна гра "Фабрика іграшок". 

Учні працювали у трьох підгрупах, кожна з якої представляла собою окреме виробництво, яке готувало до виходу на вітчизняний ринок прототипу нової дитячої іграшки. Учасники поетапно пройшли шлях від розроблення ідеї, обрахування собівартості до виготовлення товару і представлення його на ринку. За допомогою голосування було визначено попит на кожну з іграшок і відповідно пораховані прибутки і збитки кожної з компаній.

Цікава і творча діяльність, краще розуміння внутрішньої "кухні" приватного бізнесу, обговорення  можливих економічних рішень, перспектив розвитку підприємств з метою отримання прибутку, аналіз факторів, які впливають на ринковий попит та його формування, особисті переживання за себе і команду - це ті речі, які учні визначили як найкорисніші для себе під час цього заняття. І час пролетів дуже швидко, тому що навчатися під час гри – дуже цікаво.

Галерея (4 фото)