Звернутись до Фонду

«День здоров’я» в Новосілківській школі на Київщині

Одним із напрямків благодійної програми «Успішна людина» є спортивне виховання молоді, і наразі, для учнів Новосілківської школи Вишгородського району Київської області, БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» організував спортивне свято-змагання.

З ентузіазмом всі учні школи, разом з вчителями, готувалися до свята- чотири команди приймали участь в спортивних змаганнях, кожна команда мала назву та девіз. Цілий день на подвірї школи лунала музика та був чутний гомін дітлахів.  Спортивні змагання на величезному батуті «Полоса перешкод», конкурси з м’ячами, рухливі ігри на швидкість, в парах, веселі переодягання проходили з спортивним азартом, хлопці та дівчата підтримували та вболівали за перемогу своєї команди. І ось, переможця визначено!

На останок, команда переможців отримала солодкі сюрпризи від директора Фонду Олени Єфремової, яка поділилася своїми враженнями від спортивного свята: «Дуже приємно бачити задоволені, по-справжньому щасливі дитячі обличчя та чути слова подяки від всього педагогічного колективу школи».

Галерея (9 фото)