Звернутись до Фонду

«ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» допомагає десантникам Львівської 80-ї аеромобільної бригади

У Львові представник Благодійного Фонду «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» передав десантникам 80-ї аеромобільної бригади придбаний Фондом тепловізор. Зараз бійці збираються в зону проведення АТО.

dsc2763234_02Кошти на купівлю тепловізора надав засновник Фонду Сергій Мамедов. Він висловив впевненість що цей сучасний технічний засіб дозволить військовим ефективно боротись за територіальну цілісність України та збереже їхні життя.

Основне цільове призначення тепловізору - виявленнятеплоконтрастних цілей (живої сили і техніки) в будь-який час доби, незважаючи на застосовувані противником звичайні засоби оптичної маскування у видимому діапазоні (камуфляж). Цей прибор допоможе десантникам 80-ї аеромобільної бригади уникати засад бойовиків, попереджувати атаки противника та завжди бути в курсі навколишньої ситуації, що, як відомо, може зберегти життя нашим хлопцям.

В рамках реалізації програми «Вдячність і турбота» Благодійний Фонд «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» надає адресну допомогу постраждалим та сім’ям загиблих під час проведення антитерористичної операції. Спільно з АБ «УКРГАЗБАНК» Фонд також проводить збір коштів через філії Банку по всій території України. Пожертви громадян направляються на підтримку тих, хто був або є учасником визволення Сходу України і постраждав під час бойових дій.

Всі, хто бажає долучитись до благодійної програми «Вдячність і турбота», можуть зробити переказ на рахунок:
Благодійний фонд «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ»
п/р №26000199644 в АБ «Укргазбанк»
Код банку: 320478
Код ЄДРПОУ 38833194
Призначення платежу: «Добровільна благодійна пожертва військовослужбовцям АТО в рамках благодійної акції «Вдячність і турбота».

Ми вдячні всім небайдужим і переконані, що наші спільні добрі справи підтримають родини героїв.