Звернутись до Фонду

«Школа свідомого батьківства»

БО «БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» започаткував школу свідомого батьківства на базі загальноосвітньої школи №45 м.Києва - учасника благодійної програми «Успішна людина».

Завдання свідомих батьків — навчати дитину читати, рахувати, писати, але й вчити дитину товаришувати, спілкуватися з друзями, зі старшими, не боятись, ставити цілі та досягати їх, вірити у свої сили та оцінювати свої можливості.  Знання, як правильно виховувати дитину, як бути їй не лише батьками, а й друзями, не приходять самі, кожен крок у створенні своєї родини, у вихованні дітей складний та потребує праці, і праці насамперед над собою. Саме тому у світі все більш популярним стає свідоме батьківство.

 Напевне, кожен з нас мріє про щасливу міцну сім’ю та здорових дітей. У всіх нас у голові є картинка як все має бути в нашому ідеальному варіанті. Але, на жаль, проблема стосунків "батьки-діти" є найактуальнішим питанням сьогодення. Реалії життя говорять про те, що у сучасному суспільстві є додаткові причини, чому відносини між дітьми та батьками складаються важче. Чому ж так відбувається? Відповіді на це та інші питання дала психолог, гештальт-терапевт, тренер   благодійного фонду  "ФОД ДОБРІ СПРАВИ» Дубравіна Оксана. Перше  заняття  було побудовано за принципом діалога з батьками - психолог провела з батьками-головами батьківських комітетів школи, змістовну та цікаву лекцію – тренінг на тему: «Психологічні особливості кожного вікового етапу дитини».

 Заняття-тренинг пройшло в позитивній дружній атмосфері та не залишило нікого байдужим.

Галерея (5 фото)