Звернутись до Фонду

Стипендіати Володарської школи-інтернату-учасника БП «Успішна людина»

За підсумками першого півріччя занять з фінансової грамотності, соціальної адаптації, профорієнтації  за благодійною програмою «Успішна людина» БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ», які проходять в Володарській школі-інтернаті визначилися стипендіати- дівчата – Журавльова Юля, Віра Кімак та Настя Кучер.

 Всі стипендіати  активні, позитивні і цілеспрямовані дівчата. Непроста життєва доля у цих дівчат, але вони мужньо долають труднощі, які постають перед ними в житті, не втрачають надії, вміють посміхатися, сміятися, вірити у краще і мріяти…

Ось, що розповіли дівчата про себе:

«…Привіт! Я Журавльова Юлія. Мені 17 років і я навчаюсь в 10  класі. У вільний час слухаю музику, роблю дівчатам зачіски, проводжу час з друзями. У мене є мрія: вивчитися і стати хорошим перукарем. Мрія стати  перукарем з'явилася в мене з самого дитинства - я отримую дуже багато задоволення, коли я роблю якісь нові зачіски і відкриваю щось нове для себе. А ще мені подобається вчити інших дівчат тому, що вмію сама. Я вірю, що вивчуся і досягну своєї цілі і стану хорошим перукарем…»

 «… Я, Віра Кімак, мені виповнилося 16 років, захоплююся книжками, люблю читати, хоч і часу маю мало.   Моя мрія -  мандрувати по світу, дивитися різні міста, вивчати культуру різних країн, робити на пам'ять фото. Хочу, щоб і моя майбутня професія була пов'язана з туризмом.

Також люблю співати, дивитися серіали, спілкуватися. Обожнюю слухати музику різних жанрів. Також мені подобається спорт, особливо баскетбол, в який я дуже давно не грала, люблю плавати, а ще мрію покататися на лижах. Із задоволенням знайомлюсь з філософією і психологією…»

 Кучер Настя: «..Мені 15 років, я  добра, позитивна, займаюся спортом, люблю грати у футбол, кататися на скейті. Люблю робити манікюр всім подружкам, так як в мене дуже добре це виходить. Мрію добре здати ЗНО. Хочу досягти успіху в житті і стати фотографом…»

 Пишаємось вами, дівчата! Ви вже  гідні того, щоб називатися успішними людьми! Здійснення мрій! І одна мрія – організація свята в дитячому інтернаті в березні 2017 року -  за бізнес-ідеєю " Наше серце найчарівнішим", за якою дівчата  отримали стипендію від Фонду,  буде реалізована сумісними зусиллями БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ», тренером програми Аносовою Анастасією, педагогічним колективом Володарської школи-інтернату, та звичайно, дівчатами-стипендіатами. 

Галерея (3 фото)