Звернутись до Фонду

Визначено три стипендіата програми "Успішна людина"

Справжній фінансовий брейн-ринг відбувся в Володарській школі-інтернаті Київської області, де визначали «мудрих сов» - стипендіатів програми «Успішна людина».

     Розпочався захід з аукціону знань, де на торги виставлялися різні фінансові питання – «Які переваги у електронних грошей? Чим бартер відрізняється від торгівлі? Навіщо люди придумали гроші? Що таке фінансовий баланс сімейного бюджету? «На ці та безліч інших питань намагалися відповісти школярі. Учасники аукціону - кожен під своїм номером, намагався відповісти на найбільшу кількість запитань і стати переможцем. У другому турі гри довелося вирішувати завдання і фінансові тести, а на третьому етапі, грали в гру «Як розпорядиться своїм життям». У людини завжди є право вибору - товарами в грі  виступали ситуації з життя, наші бажання і мрії. Якби вам довелося вибирати між «щасливою сім'єю» або «Світовий славою», щоб обрали ви? Або «Чудо для того, кого ви любите» або «Можливість повторити або змінити якусь подію з Вашого життя»? Як не помилитись і зробити правильний вибір?!

   Три туру  гри позаду, результати підраховані і переможцями стали - Петрова Катерина, Петрова Міла і Гулевата Тетяна. Тренер програми «Успішна людина» Анастасія Аносова привітала дівчат з перемогою і вручила «медалі» - шоколадних сов - стипендіатам БФ «Фонд добрі справи».

   Ну і наостанок, солодкий стіл - де за приємним спілкуванням швидко сплинув  час, діти залишилися задоволені і завданнями, і подарунками. Свято вдалось. Дякуємо, тренеру програми «Успішна людина», Анастасії Аносовій  за позитив і драйвову гру!