Звернутись до Фонду

БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» визначив найактивніших волонтерів вересня!

Засновник Благодійного Фонду «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» Сергій Мамедов відзначив та персонально подякував найактивнішим волонтерам Фонду в вересні 2014 року:

Тетяні Святобог, тренеру-координатору програми «Успішна людина». Креативність, ентузіазм та енергійність пані Тетяни зацікавили учнів закладів освіти, де вона проводить уроки – кожного разу наприкінці уроку школярі не хочуть прощатися та просять затриматися, адже курс інтерактивних уроків з успішності та фінансової грамотності це саме те, що цікавить сучасну молодь. Директора навчальних закладів високо оцінили професійність та викладацьку майстерність нашого «успішного тренера-координатора»!

Валентині Коваленко, начальнику Управління роздрібних продаж відділення №255 АБ «Укргазбанк», м.Одеса, за її активну участь у зборі коштів для лікування нужденних та малозабезпечених громадян, адже вона робить дійсно добрі справи – завдяки її організаторським здібностям вдалося зібрати значні суми коштів для лікування зовсім маленьких діточок із особливими потребами, повернути батькам та дітлахам надію, що важкі хвороби та недуги можна подолати та жити повноцінним життям. За словами пані Валентини, найкраща винагорода для неї – це вираз подяки та надії в очах тих, кому вдалося допомогти завдяки зібраним коштам.

Наталії Арутюновій, разом з колективом відділення № 185 АБ «Укргазбанк» м. Нікополя, який вона очолює, вдалося продемонструвати яскравий приклад того, як спільними зусиллям волонтерів та усіх небайдужих людей вдається дієво допомагати українським військовим, що в цей час мужньо захищають суверенітет та територіальну цілісність України. Завдяки таким небайдужим людям як пані Наталія, Україна завжди була та буде сильною, непереможною країною!



Нагадуємо, що БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» запроваджує конкурс волонтерів для визначення найактивніших волонтерів та партнерів Фонду в 2014 році. Детальніше про умови конкурсу Ви можете дізнатися за посиланням.

Пропонуємо відвідати нашу галерею подій Фонду за посиланням (галерея оновлюється)