Звернутись до Фонду

Спорт-найкраще виховання

БФ «Фонд добрі справи» декілька років поспіль підтримує спортивно-соціальний проект з баскетболу серед школярів Києва - Київську Шкільну Баскетбольну Лігу.

На протязі всього  2019-2020 навчального року шкільні баскетбольні команди дівчат та хлопців зі всього Києва змагаються за звання найкращих - спочатку  проходять  відбіркові районі турніри, де шкільні команди показують свою майстерність, отримують призи та попадають до півфіналу Чемпіонату з баскетболу Київської Шкільної Баскетбольної Ліги, який розпочнеться після нового року. Навесні відбудеться головне дійство – Фінал Чемпіонату з баскетболу, і зрозуміло, що команди мріють попасти в десятку найкращих!

БФ «Фонд добрі справи» в цьому році підійшов творчо до створення гарного настрою та підтримки школярів у спортивних змаганнях. На початку кожної гри волонтер Фонду проводить «фінансову размінку», де цікаві питання з баскетболу допомагають школярам не тільки бадьоро настроїтися на гру, але й розширити свій кругозір та отримати чудові  еко-сумки від Фонду у подарунок.

БФ «Фонд добрі справи» впевнений, що спорт - найкраще виховання.  І, як найкраще, про це свідчать слова засновника Фонду Сергія Геннадійовича  Мамедова: «…Як батько, я знаю, наскільки важливий для школярів спорт. Він загартовує характер, учить вдосконалюватися, боротися і ставати кращим. Баскетбол у цьому плані ще корисніший, бо тут важлива не тільки індивідуальна майстерність, а й уміння грати в команді, взаємодіяти в колективі. Це — ті навички, які точно стануть у пригоді нашим хлопцям і дівчатам у дорослому житті. А ще баскетбол і спорт — це альтернатива вулиці, яка не завжди допомагає розкрити найкращі риси характеру…"

Яскраві фотомоменти спортивних змагань КШБЛ  у нашій фотогалереї.

Детально про перебіг  спортивних змагань з баскетболу за посиланням  на сайті КШБЛ