Звернутись до Фонду

Старт дан!

Відбулася перша зустріч (в цьому навчальному році) з групою старшокласників Володарської школи – центру реабілітації  та  тренером програми «Успішна людина»  БФ «Фонд добрі справи» Анастасією Аносовою.

Вже декілька років БФ «Фонд добрі справи» проводить уроки з фінансової грамотності, соціальної адаптації та профорієнтації для старшокласників з інтернатних закладів. Це дуже відповідальна  та корисна справа – маємо підтвердження необхідності такого курсу для школярів з непростими долями, в основному, це діти - соціальні сироти, і для них, дуже важливо знайти опору в житті, знайти своє місце поза межами інтернату.

Традиційно, перша зустріч була присвячена знайомству -  тренер програми «Успішна людина» Анастасія ознайомила дітей з програмою «Успішна людина» БФ «Фонд добрі справи», водночас провела зріз знань, визначила  рівень сомооцінки учнів, їх профорієнтованість, в ході спілкування визначилися з планами на майбутнє. Це дуже важливі кроки, щоб зробити  правильні акценти в навчанні та дійсно допомогти старшокласникам інтернату.

Загалом, старт-дан!

Галерея (6 фото)