Звернутись до Фонду

Допомога військовим та мешканцям в гарячих точках /Assistance to the military and residents in hot spots

 Щиро дякуємо партнерам та волонтерам за участь!

Many thanks to partners and volunteers for their participation!

Нещодавно в нас був дуже відповідальний і потрібний вантаж. Ми загрузили повну машину на  Слов’янськ - Соледар - Бахмут з усім необхідним для військових, а також для мирних жителів і дітей після евакуації (теплі ковдри, дитячий одяг, памперси, консерви і багато іншого). Вантаж вже доставлено.  

Щиро дякуємо сміливим хлопцям Йосипу і Вадиму за доставку в такі небезпечні місця, куди інші волонтери не їздять. А також дякуємо, «Організації Українців» у місті Цайц,  Міжнародному волонтерському логістичному центру «Марлог» та  Наталії Ракші за підтримку.

На фото ви бачите те, що залишилось від села після обстрілів. Ці люди потребують нашої і вашої допомоги. Не будьте байдужими і приєднуйтесь до підтримки

Будемо вдячні за донати і підтримку:

Будемо вдячні за донати і підтримку:

https://bit.ly/3FzPxoo

Або

https://bit.ly/3NRhRFB

________________________________________

Recently, we had a very responsible and necessary cargo. We loaded a full car to Slovyansk - Soledar - Bakhmut with everything necessary for the military, as well as for civilians and children after evacuation (warm blankets, children's clothes, diapers, canned goods and much more will be distributed to evacuated children and military personnel).

We sincerely thank the brave guys Yosyp and Vadim for delivering to such dangerous places where other volunteers do not go. And also, "Organization of Ukrainians" in the city of Zaits, and Marlog International Volunteer Logistics Center, Natalia Raksha for support.

We will be grateful for your donations:

http://surl.li/dxfal

Or

https://bit.ly/3NRhRFB