Звернутись до Фонду

Допомогаємо батькам краще розуміти дітей.

    Все більшої популярності, серед батьків шкільних закладів - учасників програми «Успішна людина» БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ», набирає «Школа свідомого батьківства».

   Чергові зустрічі  з  психологом Фонду Оксаною Дубравіною  відбулися з батьками школярів київських середніх закладів освіти: школи №45 та №243. Темами дискусій були «Дитяча агресія. Ненасильницьке спілкування з дитиною» та «Дитячі та батьківські страхи».

   Ці питання, зазвичай, хвилюють батьків, які хочуть більш розуміти свою дитину, виховуючи в дружній атмосфері та взаємопорозумінні, допомогти дітям вирости гармонійними особистостями. І дуже приємно, що такі тренінги - цікаві, популярні серед батьків, викликають не бияку зацікавленість та зворотній зв'язок. Ось, які відгуки про заняття ми отримали від батьків школярів:

«…Більшість батьків, та й взагалі дорослих людей потребують, щоб діти були успішними, тобто ми хочемо задовольнити свою потребу у нашому визнанні, але ж сучасні діти інакші, вони хочуть бути потрібними, мати щасливе дитинство. Саме це, сьогодні, нам намагалася донести психолог, тренер проекту Благодійного фонду "Фонд Добрі Справи" «Успішна  людина» Оксана Дубравіна.. Дякуємо Вам, пані Оксано, за чудову можливісь зрозуміти себе та отримати відповіді на хвилюючі запитання…»

 «…Сьогодні відбулася третя зустріч батьків з психологом  Фонду добрі справи Оксаною Дубравіною.  Розмова про те, що хвилює кожного другого з батьків - "Дитячі і батьківські страхи". Вільних місць - немає! Дякуємо Фонду Добрі Справи за співпрацю і допомогу…»

Галерея (3 фото)