Звернутись до Фонду

Допоможемо чотирирічному Олексію заговорити!

БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» збирає 20000 гривень для придбання нових, сучасних слухових апаратів маленькому хлопчику - Олексію  Василевичу.

Допоможіть нам зробити добру справу!

Олексій народився 05 липня 2014 року, недоношеним, першим з двійні, з неврологічними проблемами. Але з часом, хлопчик поступово відновлюється, але як  ускладнення,  залишилася глухота 4 ст. на ліве вухо, двобічна хронічна сенсоневральна приглухуватість 3ст. на праве вухо. Родина стоїть в черзі на кохлеарну імплантацію в Київському інституті отоларингології ім.проф.Коломойченка, але самі лікарі рекомендують поборотися, і зусилля направити на відновлення мовних функцій дитини та спробувати обійтися без операції. Наразі  хлопчик займається зі сурдопедагогом, йому дуже подобається пізнавати світ, він має певні успіхи, і навіть, вимовляє перші слова! Але старі слухові апарати вичерпали свій ресурс, і не дозволяють повноцінно чути,  Олексію необхідні  нові, сучасні слухові апарати, щоб відновити мовні функції.

Мама Олексія  виховує одна трьох синів  (2010 та 2014 року народження), працює в сільському домі культури- проживає родина  в селі Бригадірівка  Хорольського району Полтавської області, власного житла не мають, і тому 20000 гривень дуже велика сума для такої родини.

Допомогти Олексію Василевичу можна :

1) На касі будь-якого відділення банку «Глобус»;

 2) Самостійно перерахувавши за реквізитами: БФ "ФОНД ДОБРІ СПРАВИ"(ЄДРПОУ 38833194), рахунок №26000199644 в  АБ «УКРГАЗБАНК» (МФО 320478), рахунок № 2600000109979 в АТ КБ «ГЛОБУС» (МФО 380526).

 Призначення платежу: "Добровільна благодійна пожертва в рамках програми «Банк добрих справ» для  Василевича  Олексія»

3) пожертвувати кошти  банківською картою через  систему онлайн-платежів (www.ipay.ua)  в розділі благодійність на нашій сторінці Фонд добрі справи

Дуже сподіваємося на Вашу допомогу!