Звернутись до Фонду

Допоможемо разом братам Бойко

Дуже сподіваємось, що ви захочете стати для Артема і Давида добрими чарівниками, які в скрутну хвилину прийдуть на допомогу і своєю участю подарують хлопчикам шанс!

СУМА НЕОБХІДНИХ КОШТІВ ДЛЯ ІНТЕНСИВНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ65 000 гривень

У хлопчиків-близнят Артема та Давида дитячий церебральний параліч, аплазія правої нирки (по одній нирці у кожного хлопчика), загальне недорозвинення мови важкої міри. Хлопченята народилися передчасно, шестимісячними з вагою по 1 кг кожний, з множинними крововиливами в мозок,без жодних природжених рефлексів, не подаваючи ознак життя і годувалися через зонд. Усупереч усім негативним прогнозам лікарів, що діти ніколи не зможуть ходити, говорити, чути і навіть тримати голову, у дітей є успіхи!  Щоб закріпити те, що досягнуто за роки важкої роботи, треба продовжувати лікування. Найкраще допомагає лікування за методикою проф.Козявкіна,в міжнародній клініці відновного лікування м.Трускавця, після якого є позитивна динаміка, діти піднімаються на сходинку вище. Так боляче через те, що черговий крок в розвитку Артема і Давида залежить від грошей. Це гірка правда. Ніяких грошей не вистачить,якщо в сім’ї двоє дітей з таким діагнозом. Тут тільки допомога небайдужих і чуйних людей може врятувати та наблизити хлопців до повноцінного життя.Збір коштів на курс інтенсивної реабілітації братів Бойко  

Призначення платежу: "Добровільна благодійна пожертва на користь Бойко Артема та Бойко Давида в рамках програми «Банк добрих справ»".

Реквізити для перерахування коштів наступні:
Повна назва:
Благодійний фонд «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ»
Скорочена назва:
ФОНД ДОБРІ СПРАВИ
Код ЄДРПОУ: 38833194
П/р: № 26000199644
Банк: АБ «УКРГАЗБАНК»