Звернутись до Фонду

Допоможемо Владиславу Шуляку!

Владислав Шуляк, 22- річний хлопець, прикутий до інвалідного візка після нещасного випадку влітку 2015 року і, якому з листопада 2018 року БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» за благодійною програмою «Банк добрих справ» збирає гроші на реабілітацію, чекає на благодійників!

Завдяки благодійникам вже зібрано майже 10 тисяч гривен, але для повного курсу лікувальної реабілітації потрібно 50 тисяч гривен. Лише разом ми зможемо  відправити хлопця на найважливішу реабілітацію в спеціалізований медичний центр для відновлення рухових функцій. І це, цілком можливо, запевняють лікарі, треба лише мати бажання, працювати щоденно, і повірте, наснаги Владу вистачає!

Влад Шуляк чекає нашої з вами допомоги. Допоможемо хлопцю одужати і повернутися до повноцінного життя!

Прямо зараз, ви можете стати благодійником і допомогти Владу, за допомогою системи онлайн-платежів IPay, де  за програмою «Банк добрих справ» йде збір  на Влада Шуляка.  Наша сторінка благодійності  за посиланням.

Також можно допомогти хлопцю за реквізитами Фонду: БФ "ФОНД ДОБРІ СПРАВИ", код ЄДРПОУ 38833194, П/р №2600000109979 в ПАТ КБ «ГЛОБУС», МФО 380526 або п/р№ 26000199644 в  АБ «УКРГАЗБАНК», МФО 320478 Призначення платежу: "Добровільна благодійна пожертва в рамках програми «Банк добрих справ» на користь Шуляка Владислава Васильовича".

Ще один спосіб благодійності на користь Владислава Шуляка- благодійний внесок у  відділеннях  банку «Глобус» - партнера БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» .

Приєднуйтесь до  благородної справи, благодійництва, це так просто!