Звернутись до Фонду

Канцелярське приладдя та набори для творчості для шкільних закладів.

06 та 11 лютого координатор БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» Анна Шиповалова передала канцелярське приладдя та набори для творчості Спеціальній школі-інтернат №15 м. Києва та Спеціальній загальноосвітній школі №90 м. Дніпропетровськ.

Вихованці цих закладів брали безпосередньо активну участь в благодійній ярмарці «Різдво руками дітей» та на виручені кошти отримали бажані подарунки – канцелярське приладдя та набори для творчості, адже діти тут талановиті і ми повинні сприяти їх розвитку.

«Для когось це просто олівець, фарба чи аркуш паперу, але тільки не для творчої людини. Особливо тоді, коли за допомогою таких речей можна передати свій настрій, виразити почуття і намалювати мрію. Ми всі разом подарували дітям трішечки радості, частинку сонечка і найголовніше свою любов!» - зазначила Анна Шиповалова.

«Висловлюємо слова безкінечної та щирої вдячності Фонду за внесення своєї лепти у покращення долі та розвитку дітей» – саме так прокоментувала цю зустріч завуч Спеціальної школи-інтернат №15 Наталя Петрівна.