Звернутись до Фонду

"Наше серце-найчарівнішим..."

Під гаслом «Наше серце - найчарівнішим» відбулося свято весни в Володарській школі-інтернаті - учасника благодійної програми «Успішна людина». Це не просто свято - це реалізація бізнес-проекту стипендіатів Фонду – Журавльової Юлії, Кімак Віри та Кучер Анастасії.

Цілих три тижня тривала підготовка до свята – все відбувалося в дружній атмосфері, школярі з великою зацікавленістю та відповідальністю підішли до процесу підготовки. Старшокласниці настільки захопилися ідеєю проведення свята, можливістю втілити свої мрії, що підготовка була не менш цікава, ніж саме свято.

Вихованці інтернату самостійно вчилися організувати свято, рахувати витрати, планувати необхідні заходи. Діти розробили сценарій свята, підібрали музичне оформлення, підготували чудові сценічні номери до концерту, виготовили прикраси-подарунки, прикрасили зал, приготували страви до святкового столу.

Свято відбулося, всі мрії були втілені! Чудовий концерт, яскраві номери, запальна дискотека, смачні страви і багато ще чого… А по закінченню свята, під радісні вигуки школярів, які загадували бажання, в небо полетіли вогняні ліхтарики.

БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» висловлює подяку тренеру програми «Успішна людина» Анастасії Аносовій в допомозі з реалізації свята для вихованців інтернату. Для багатьох школярів, які не мають власної родини, це було справжнє сімейне свято, яке запам’ятається. Ми впевнені, що набутий досвід обов’язково знадобиться їм в дорослому житті. 

Галерея (12 фото)