Звернутись до Фонду

Нехай здійсняться чудеса

Добігає кінця 2016 рік і вже відбувся останній в цьому році урок з фінансової грамотності, соціальної адаптації в Володарській санаторній школі-інтернаті Київської області. БФ "ФОНД ДОБРІ СПРАВИ" дякує тренера благодійної програми "Успішна людина" Анастасію Аносову за нелегкий труд вчителя-наставника.

 Послухаємо розповідь Анастасії про останній урок-зустріч зі школярами:
" Минула зустріч була проведена у формі одного з видів торгівлі - аукціону. Лотами були питання, які підсумували фінансові знання, здобуті учнями у першому півріччі. Друга частина заняття була присвячена розгляду структури бізнес-плану проведення загальношкільного заходу. Завданням учнів на сьогодняшній урок було підготувати план проведення реального заходу для своєї школи, фінансово його обгрунтувати та захистити. І це дітям вдалося на славу!
Учасники представляли свої детальні плани, в яких розкривались організаційна, фінансова та кадрова складова, відповідальні за різні етапи підготовки, ідеї щодо джерел фінансування, цікаві сценарні задумки тощо. Найцікавішими виявилися проекти "Birthday party", "Наше серце найчарівнішим", "Різдвяні дзвони". Мені здалось, що авторам кортить тепер скоріше реалізувати свої плани на практиці.
Також остання цьогорічна зустріч була присвячена підведенню підсумків 2016 року, зокрема, учні пригадували успіхи, яких їм вдалося досягнути. Розмова вийшла дуже плідною і душевною. Міркували і про плани на наступний рік, проектували свої бажання і мрії. Нехай все здійсниться!"

Побажаємо і ми здійснення мрій дітям-сиротам Володарської школи-інтернату! Троє вихованців цього закладу в наступному році будуть отримувати стипендію "фінансова грамотність" від  Засновника нашого Фонду Сергія Мамедова. До зустрічі в новому році!

Галерея (5 фото)