Звернутись до Фонду

Овочі, фрукти та солодощі для хлопчиків Святошинського дитячого будинку

З березня цього року БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» проводить акцію «На добрі справи» - націлену на допомогу дітям з інвалідністю та дітям-сиротам Святошинського дитячого будинку.

По добрій традиції БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» відвідав хлопців Святошинського інтернату -  привез вихованцям інтернату, такі необхідні в літній період вітаміни - овочі та фрукти, побалували  хлопців і солодощами.

Не обійшлося і без спілкування з дітьми – хлопці заохоче демонстрували новеньке взуття - літні сланці, які придбав БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» на початку літа всім вихованцям інтернату, ділилися з нами своїми враженнями від відпочинку на морі, своїми побажаннями та сподіваннями... і, звичайно,  діти  чекають на нові зустрічі, які обовязково відбудуться!

 За період дії Акції , завдяки Клієнтам банків-партнерів Фонду ( «Глобус», «Вернум» та «Апекс-Банк»). вдалося зібрати більше 19 тис.гривен на допомогу дітям з інвалідністю Святошинского будинку-інтернату, а дякуючи Засновнику нашого Фонду – Сергію Мамедову вдалося допомогти дітям  на суму більше 30 тис.грн -  придбані продукти харчування, господарські товари для облаштування території інтернату, ігри для розвитку та спорту, гігієничні приналежності, всіх вихованців інтернату забезпечено літнім взуттям, проведені майстер клас з творчості, ,спортивні та розважальні свята…

 Акція «На добрі справи» триває, запрошуємо  всіх! Приєднуйтесь  до добрих справ!

  Детально про Акцію за посиланням.  

 

Галерея (4 фото)