Звернутись до Фонду

Погляд у майбутнє.

На порозі дорослого життя у випускників переважають позитивні настрої: інтерес, оптимізм, надія.

Сьогодні складно передбачити, що чекає молодих людей, які з надією дивляться в майбутнє. Все залежить від великої пані – Долі. Проте, ховаючи десь глибоко неспокій за майбутнє, вони продовжують творити своє життя.

Своїми думками стосовно програми «Успішна людина» та  планами на майбутнє поділилися учні старших та випускних класів Спеціальної школи-інтернат №15 м. Києва з координатором БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» Анною Шиповаловою.

Лера, 12 клас  «Планую вступити до інституту образотворчого мистецтва. Важливим від уроків вважаю розширення свого кругозору. Найбільше сподобалось заняття про рекламу та її вплив. Після проведення практичного заняття, де ми рекламували свою продукцію, захотілося спробувати себе в майбутньому ще й у сфері креативної реклами!»

Андрій, 10 клас «Ще в процесі пошуку. Та бачу себе між такими протилежностями професій, як кондитер чи ж військовий інженер.

Яна, 10 клас «Планую працювати в сфері журналістики. Про «Успішну людину» можу сказати одне –  дуже сподобались уроки основ економіки та фінансової грамотності, які роблять нас більш обізнаними та особливими для мене є заняття по профорієнтації. Дуже цікаво дізнатися глибше про свою особистість. А ще, приємно, що на таких уроках можна висловлювати свої думки та дізнатися думку інших. Думаю, це дійсно було корисним для мене!»