Звернутись до Фонду

Приєднуйтесь до допомоги маленькому Артемці Самку!

   БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» за благодійною програмою «Банк добрих справ» перерахував 78000 гривень на лікування маленького Артемки, який знаходиться  в Центрі дитячої онкології, гематології та імунології республіки Беларусь. Але попереду, все ще  - високовартісне тривале лікування і малеча потребує нашої допомоги!

   Хлопчик народився 1 березня 2016 року здоровою дитиною, але вже в перший рік життя йому поставили страшний діагноз – «Атипова терато-рабдоїдна пухлина головного мозку IV ступеня». Батьки дитини вже 10 місяців щоденно борються за життя сина, але їм важко самостійно нести тягар фінансових витрат. Артем  пережив уже 4 операції, 5 блоків хіміотерапії та 30 сеансів опромінення. Наразі малеча проходить багатодозну поліхіміотерапію з пересадкою стовбурових клітин.

Загальна вартість процедур - $50 000. Ці гроші потрібні дитині якнайшвидше. Маленький Артем і його батьки будуть вдячні Вам за будь-яку допомогу.

Допомогти можливо через благодійні скриньки встановлені у Банках ГЛОБУС та ВЕРНУМ, або самостійно, перерахувавши кошти за наступними реквізитами:

Повна назва: "Благодійна організація " Благодійний фонд «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ»

Скорочена назва: БФ "ФОНД ДОБРІ СПРАВИ"          Код ЄДРПОУ: 38833194

П/ рахунок: № 2600000109979 в ПАТ КБ «ГЛОБУС», код банку (МФО) 380526

Призначення платежу: "Добровільна благодійна пожертва в рамках програми «Банк добрих справ»" для Самко Артема "

Кожна Ваша  гривня має для дитини величезне значення  і допомогає Артемчику одужати!