Звернутись до Фонду

Разом цілий рік

Добігає кінця навчальний рік у наших школяриків – учасників благодійної програми «Успішна людина».

Вже кілька років БФ «Фонд добрі справи» опікується школярами Володарської школи-інтернату  та невеличкою сільською школою в селі Новосілки на Київщині.  

На протязі всього року старшокласники Володарської школи разом з тренером програми Анастасією Аносовою опановували фінансові знання та напрацьовували  соціальні навички необхідні для дорослого життя поза межами інтернату.

В Новосілківській школі царює майже сімейна атмосфера та вчаться діти, які завжди гостинно нас зустрічають – чи то поспілкуватися, помайструвати або зустріти свято.

І хоча цей шкільний рік особливий, і  нашим дітям нелегко зараз  навчатися дистанційно - приходиться більше часу займатися самостійно, відповідальніше ставитися до отримання знань - діти дуже стараються.

Підтримкою  та стимулом для успішного навчання учням  Новосілківської та Володарської школи є отримання стипендії від   «Фонд добрі справи» на протязі всього навчального року.

Подякуємо наших стипендіатів за прагнення до знань - Кобу  Настю, Науменко Анастасію, Старовойт Максима, Гольцову Марію, Демидюк Карину,  Білошицького Артема, Марченко Олексія, Тельнову Віку,  Тищенко Маргариту та Шевченко Інну!

Ми впевнені, що  в наступному році наші «успішні діти» не втратять наполегливості на шляху до успіху і ми зустрінемось  восени. Гарних літніх канікул!