Звернутись до Фонду

Шлях до успіху

БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» з великим задоволенням підтримує обдаровану молодь, бо вважає, що «майбутнє України – це діти», саме, на виховання, навчання, підтримку молоді націлена програма нашого Фонду «Успішна людина». 

В цьому навчальному році уроки з фінансової грамотності, соціальної адаптації та профорієнтації в рамках благодійної програми будуть проходити в двох закладах освіти – учасниках благодійної програми: Київському ліцеї-інтернаті №23 м.Києва та Володарській санаторній школі-інтернаті в Київскій області. Хлопців та дівчат очікують інтерактивні уроки, практичні заняття з оволодіння азами фінансів, пізнання психології взаємовідносин, допомоги в обранні професії, екскурсії, зустрічі з цікавими співрозмовниками, які поділяться своїм досвідом на шляху до успішності. І звичайно, по добрій традиції БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ»,  найбільш успішні учні отримують право на щомісячну стипендію від засновника нашого Фонду Сергія Мамедова.

Саме, завдяки засновнику нашого Фонду Сергію Генадійовичу Мамедову стало можливим підтримати на «шляху  до мрії» (стати програмистом) стипендіата Фонду Дениса Довгорук, учня Київського ліцея-інтернату №23, який має можливість навчатися на підготовчому відділенню Національного технічного університету «Київській політехнічний інститут ім.І.Сікорського».