Звернутись до Фонду

У 2014 році БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» надав допомогу майже на 1,5 млн грн.

Благодійна допомога, надана «Фондом добрі справи» за підсумками 2014 року, склала 1 441,5 тис. гривень. 

Протягом цього періоду фонд організовував роботу за різними напрямками, долучаючи до благодійних проектів як звичайних громадян, так і різні організації та підприємства. Основна частина зібраних минулого року коштів пішла на допомогу 15 родинам загиблих з «Небесної сотні» під час подiй на Майданi 2014 року. Зусиллями благодійної організації їм надана допомога 749,7 тис. грн.

«Ніхто не може залишатися осторонь тих подій, які відбуваються в нашій країні. Ми розуміємо, наскільки важлива сьогодні будь-яка підтримка. Разом ми можемо врятувати не одне життя», – пояснює директор БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» Олена Єфремова.

Кошти, зібрані в межах проекту «Вдячність і турбота», фонд спрямував на забезпечення військових в зоні АТО необхідним захистом, засобами зв’язку та іншими пристроями, на лікування і реабілітацію поранених, а також на оснащення Житомирського військового шпиталю та на спеціальну техніку для Ірпінського госпіталю, тощо. 

За словами очільника фонду, кожен сам відповідає собі на питання, чи дійсно він достатньо зробив для того, щоб  повернути своїй державі мир і зберегти його як найвищу цінність для наступних поколінь. Хто хоче допомогти, той завжди знайде як.

 «Можна приєднатися до волонтерів або внести кошти до благодійної організації. А можна просто продовжувати робити добро: закуповувати ліки для хворих, допомагати соціально незахищеним людям. Про це теж треба встигати дбати, навіть коли війна», – говорить директор.  

Однією з нових ініціатив БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» у 2014 році, спрямованих на підтримку соціально незахищених громадян, стала програма з фінансової грамотності «Успішна людина» для старшокласників чотирьох шкіл-інтернатів. Поки що вона реалізовується в пілотному режимі, проте впроваджена як довгостроковий проект.   

Окрім того, фонд продовжував надавати допомогу за звертаннями, що надходили до «Банку добрих справ». За 1,5 роки свого існування цей проект став візитною карткою благодійної організації. З ним пов’язано дуже багато сподівань, адже багатьом людям ця програма допомагає отримати своєчасне лікування та пройти реабілітацію. Протягом 2014 року завдяки коштам від «Банку добрих справ» понад 30 українських сімей змогли повернути надію своїм рідним на повне одужання. Фонд знаходитиме ресурси для розвитку цієї програми й надалі.

«Є багато небайдужих людей, готових прийти на допомогу, і саме вони насправді й рятують цей світ. Благодійність сьогодні об’єднує нас як ніколи. Вона відкриває в окремій людині та в суспільстві загалом найкращі риси і наближає нас до простих важливих життєвих істин. Одна з них – залишати своє серце відкритим для добрих справ», – пояснює  Олена Єфремова. 

 

Джерело: З планами Фонду ділиться Засновник Сергій Мамедов

http://dobrispravy.com.ua/news/cerhij-mamedov-%C2%ABdopomoha-vazhliva-todi-koli-vona-cvojechacna%C2%BB.html

www.dobrispravy.com.ua

 

Довідка

БФ «Фонд добрі справи» створений 2013 року. Засновник фонду – Сергій Мамедов.

Мета фонду – допомога сім’ям постраждалих і важко хворим у зборі коштів на лікування, а також реалізація соціальних програм, спрямованих на підтримку та розвиток населення України.

Основні проекти благодійної організації: «Півроку свободи», «Успішна людина», «Банк добрих справ», «Вдячність і турбота», «Небесна сотня»