Звернутись до Фонду

Увага! Допомоги потребує Наталя Кучер

Приєднуйтесь до БФ «Фонд добрі справи», спільно ми зможемо допомогти Наталії в боротьбі з важкої хворобою - у жінки виявили численні злоякісні новоутворення внутрішніх органів і вона життєво потребує лікування.

Кожна Ваша гривня - величезна допомога і надія для Наталії в подоланні смертельної хвороби!

Ви можете допомогти Наталії Кучер разом з  БФ «Фонд добрі справи» будь-яким, зручним для вас засобом:

+ перерахувати самостійно на п/р№2600000109979 в АТ КБ «ГЛОБУС» (МФО 380526) або п/р№26000199644 в АБ «Укргазбанк» (МФО 320478) БФ Фонд добрі справи». Призначення платежу: "Добровільна благодійна пожертва в рамках програми «Банк добрих справ» для Кучер Наталії».

+Пожертвувати решту чи якусь суму грошей в будь-якому відділенні Банка Глобус (партнера Фонда).

+ Також є можливість допомогти он-лайн за допомогою системи платежів IPay:  за програмою «Банк добрих справ» йде збір на реципієнта програми – наразі це Наталія Кучер. Наша сторінка благодійності на сайті IPay в розділі «Благодійність» за посиланням.

Наталії вже зроблена надважка операція та перший курс хіміотерапії, але цього недостатньо, щоб подолати хворобу, потрібно ще, як мінімум шість сеансів хіміотерапії, а матеріальні можливості сім'ї вже повністю вичерпані. Наталя - єдиний годувальник у родині - під опікою Наталії знаходиться чоловік-інвалід. Все життя Наталія пропрацювала в банківській системі касиром. Завжди була привітна з клієнтами, життєрадісна і з оптимізмом дивилася в майбутнє. Але виявлений недугу розділив її життя на дві частини. Зараз всі сили Наталії спрямовані на боротьбу з важким захворюванням.

Не залишайтесь байдужими! Дякуємо Вам за людяність!