Звернутись до Фонду

Вітаємо стипендіатів з фінансової грамотності

Останній тиждень січня видався цікавим, пізнавальним і веселим - саме так БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» визначав стипендіатів в Володарській школі-інтернаті, учасника благодійної програми «Успішна людина».

 Фінансовий брейн-ринг допоміг визначити самих кмітливих і допитливих серед старшокласників, які на протязі цього навчального року пізнають  фінансово-життєві премудрості разом з тренером програми «Успішна людина»  Анастасією Аносовою. Старшокласниці не пропустили жодного заняття з фінансової грамотності та професійної орієнтації, і це допомогло дівчатам здобути перемогу і стати стипендіатами з фінансової грамотності за програмою «Успішна людина».

 Знайомтесь, наші зірочки (їх легко розпізнати на фотографії  по талісманам «мудра сова»):

Кондратюк Дарина  - полюбляє танцювати, читати, малювати, писати писанки. А ще красуня, добра, чуйна дівчина.

Мартиненко Оксана  - любить займатися спортом, спілкуватися з людьми, писати вірші і твори. Дуже дружелюбна, скромна і завжди готова допомогти.

Коба Анастасія - має різні захоплення, але найчастіше подобається займатися співами, вчити нові танці, слухати музику, спілкуватися з друзями,  подобається виписувати різні філософські цитати в зошит, а коли є натхнення - писати вірші.

 Серед учнів Володарської школи дуже багато дітей з непростою долею, І саме таким дітям, дуже важлива наша підтримка  та увага. Дякуємо тренеру програми «Успішна людина» Анастасію Аносову за цікаві  і пізнавальні заняття! А дівчаткам бажаємо нових успіхів та досягнень!