Звернутись до Фонду

Вітаємо із днем народження засновника нашого фонду!/ Happy birthday to the founder of our foundation!

Здоров'я та енергії на довгі роки!

Healthy that energy for the future!

 

Сьогодні ми вітаємо з днем народження засновника нашого фонду «Фонд Добрі Справи», щиро всіма коханого Сергія Геннадійовича Мамедова!

Він - людина широкої душі, яка вміє співчувати і завжди готова прийти на допомогу не тільки друзям і близьким, але й будь-яким людям, які потребують допомоги. Тому, в липні 2013 року він заснував благодійний фонд «Фонд Добрі Справи», і досі є його натхненником та основним донором. У мирний час одним із ключових напрямів нашого фонду була всебічна допомога дітям – реалізовувалися як медичні та соціальні програми (допомога тяжкохворим, допомога дитячим будинкам), так і програма «Успішна людина», спрямована на гармонійний розвиток дітей.

З перших днів антитерористичної операції на сході України Сергій Мамедов та співробітники фонду організовували доставку медикаментів та спорядження нашим захисникам. Зараз, після початку повномасштабного вторгнення РФ, цей напрямок діяльності фонду стало одним з основних. Але при цьому, як і раніше, не обділені турботою фонду і сім'ї переселенців, і дитячі лікарні, і навіть притулки для тварин.

Сергій Геннадійович є також Головою Правління банку «Глобус», який продовжує успішно працювати, незважаючи на тягар воєнного часу. Робочий графік голови банку дуже щільний, особливо наприкінці року. Але Сергій Геннадійович все одно знаходить час брати участь у діяльності фонду – у день Святого Миколая він особисто привітав зі святом та вручив подарунки дітям із багатодітних сімей.

Навіть у такій довгій публікації неможливо перерахувати всі добрі справи Сергія Мамедова. Але він їх робить не заради вдячності чи піару, а від душі - ми це знаємо точно. Тому впевнені, що все добро повернеться йому сторицею. Здоров'я Вам, дорогий Сергію Геннадійовичу! Ваша доброта і оптимізм заряджають усіх оточуючих на добрі справи! Дякую Вам за те, що Ви є – на таких людях тримається світло. Ми обов'язково переможемо! Бажаємо Вам, щоб наступний день народження Ви відзначали вже у вільній, незалежній та мирній Україні!