Звернутись до Фонду

«На добрі справи»

Акція Благодійного Фонду “ФОНД ДОБРІ СПРАВИ” зібрала понад 30 тисяч гривень!

За період проведення акції з 01.03.2017 по 01.12.2017 зібрано за допомогою благодійників та банків-партнерів: «Глобус» та «Вернум Банк»  біля 30 тис. грн.  Витрачено на потреби дітей з інвалідністю — більше 50 тис.грн.  Більше 20 тис. гривень на потреби Інтернату направив Засновник Фонду - Сергій Мамедов.

Завдяки небайдужим людям у дітей з інвалідністю столичного Святошинського будинку-інтернату будуть особливі новорічні свята!

26 грудня БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» везе хлопцям аніматорську програму за участю Діда Мороза та Снігуроньки, а ще - солодкий подарунок кожному! Також ведуться роботи з облаштування реабілітаційної кімнати з арт-терапії, для цього вже закуплено розвиваючі світлові пісочниці з аксесуарами та буде проведено навчальний майстер-клас з арт-терапії для дітей та педагогів.

Спершу планувалося, що зібрані гроші підуть на снігоприбирач, який так потрібен хлопцям на великій території у засніжену снігову пору. Але придбати машину пообіцяла міська влада, тому вирішено влаштувати дітям справжнє новорічне свято!

За період дії акції «На добрі справи» зроблено багато добрих справ для Святошинського будинку:  Співробітники Благодійного Фонду, співробітники Банку “ГЛОБУС” та волонтери їздили до інтернату, щоб допомогти облаштувати територію (фарбували скульптури, лавки й ворота), завезли канцелярські товари (альбоми для малювання, розмальовки, фарби, фломастери, клей, пластилін, кольоровий папір, картон та інше), ігри для розвитку (пірамідки, кубики, шнурівки, пазли та інше), проводили майстер-класи (вивчали кольори, розмальовували та гралися в ігри). До свята Великодня пригостили всіх вихованців пасками та бананами. Із залученням студентів Київського університету культури і мистецтв організували для дітей розважальну програму «Піратська вечірка» з призами-солодощами. Допомогли зібрати 20 вихованців інтернату в поїздку на оздоровлення у Скадовськ — купили гігієнічні приналежності та зібрали сумки й рюкзаки.Закупили літнє взуття дітям. Влітку та восени побалували хлопців овочами, фруктами та солодощами,

Щиро дякуємо всім благодійникам! Долучайтеся до доброї справи!