Звернутись до Фонду

«Успішні люди» у 90-й СЗОШ для дітей з наслідками ДЦП та поліомієліту

25 вересня БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» разом із представниками ВБО «Волонтерське об'єднання «Крила» провели черговий урок програми «Успішна людина» в Спеціальній середній загальноосвітній школі №90 для дітей з наслідками поліомієліту та ДЦП.

Під час цікавих інтерактивних уроків школярів навчають фінансовій грамотності, адже знання та розуміння складного фінансового світу – запорука успішності у майбутньому. Лекції старшокласникам читають спеціально підготовлені волонтери БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» та ВБО «ВО «Крила».

Окрім фінансової грамотності, одним з головних завдань програми «Успішна людина» є допомога у визначенні майбутньої спеціалізації випускників, виявлення схильностей до певних професій чи напрямків діяльності. Головна відмінність Програми від звичайних уроків у навчальних закладах – можливість кожній дитині висловити свої думки, аргументувати свою відповідь та приймати участь в дискусійних питаннях, розглядання прикладів з життя дітей – саме шляхом активного спілкування з аудиторією пояснюється зацікавленість дітей Програмою, а через живі дискусії діти набувають навички спілкування та полегшується процес їх соціальної адаптації.

26 вересня у Дніпропетровську відбулася зустріч викладачів програми «Успішна людина». Тренер-координатор програми БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» «Успішна людина» Тетяна Святобог висловила подяку та високо оцінила діяльність представників ВБО «Волонтерське об'єднання «Крила» з розвитку та допомоги у реалізації Програми. Під час зустрічі тренери обговорили можливі напрямки удосконалення програми та проведення спільних заходів, обмінялися досвідом та матеріалами для проведення уроків.

Нагадуємо, що програма «Успішна людина» стартувала 1 вересня 2014 року у 4-х навчальних закладах України. Більш детальна інформація про Програму доступна за ПОСИЛАННЯМ.

 Запрошуємо усіх зацікавлених та небайдужих людей підтримати випускників шкіл-інтернатів та допомогти їм досягнути своїх мрій!

БФ "ФОНД ДОБРІ СПРАВИ" запрошує волонтерів для проведення уроків за програмою "Успішна людина". Якщо ви любите спілкуватися з дітьми, активні, фінансово грамотні та бажаєте долучитися до соціально-корисної роботи - Ви саме той, хто нам потрібен!