Звернутись до Фонду

Акція "На добрі справи" подовжена!

В рамках акції «НА ДОБРІ СПРАВИ» на допомогу Святошинському будинку-інтернату м.Києва зібрано майже 15 тисяч гривень. Загалом за 3 місяці Фонд “ФОНД ДОБРІ СПРАВИ” витратив на забезпечення потреб інтернату близько 27 000 грн. Дякуємо всім небайдужим за Вашу допомогу!

У Святошинському будинку-інтернаті для хлопчиків на державному забезпеченні перебуває 166 вихованців. Це діти-інваліди, інваліди І і ІІ груп, серед них діти-сироти, позбавлені батьківського піклування, діти із малозабезпечених сімей. Установа фінансується з міського бюджету.

Щомісяця співробітники Благодійного Фонду, співробітники Банку “ГЛОБУС” та волонтери їздили до інтернату, щоб допомогти облаштувати територію (фарбували скульптури, лавки й ворота), завезти канцелярські товари (альбоми для малювання, розмальовки, фарби, фломастери, клей, пластилін, кольоровий папір, картон та інше), ігри для розвитку (пірамідки, кубики, шнурівки, пазли та інше), провести майстер-класи (вивчали кольори, розмальовували та гралися в ігри). До свята Великодня пригостили всіх вихованців пасками та бананами. Із залученням студентів Київського університету культури і мистецтв організували для дітей розважальну програму «Піратська вечірка» з призами-солодощами. Допомогли зібрати 20 вихованців інтернату в поїздку на оздоровлення у Скадовськ — купили гігієнічні приналежності та зібрали сумки й рюкзаки.

Банк “ГЛОБУС” і БФ “ФОНД ДОБРІ СПРАВИ”,  на прохання адміністрації Інтернату,  вирішили продовжити доброчинну акцію “На добрі справи”, спрямовану на допомогу столичному Святошинському будинку-інтернату для хлопців, до 01 вересня 2017 року.

За попередні три місяці — з 01 березня по 01 червня 2017 року — Банку “ГЛОБУС” та банкам-партнерам “Апекс” і “Вернум” вдалося зібрати 14 534,44 грн.

Касири відділень Банку "ГЛОБУС" й надалі пропонуватимуть Клієнтам жертвувати решту, яку їм мають видати в касі, або виділити додаткові кошти на допомогу дітям-сиротам з інвалідністю, що потребують нашої допомоги. В «Апекс-банк» та  банку «Вернум» встановлені благодійні скрині Фонду, для бажаючих допомогти дітям.

Столичні відділення Банку "ГЛОБУС" також проведуть публічні відкриті акції, коли Клієнти та співробітники Банку відвідують інтернату для проведення робіт або доставки закуплених на зібрані кошти фруктів, подарунків, іграшок, речей, тощо.

З деталями акції Ви зможете ознайомитися за посиланням «На добрі справи»