Звернутись до Фонду

Робимо добрі справи разом

Доброчинна акція «На добрі справи», що допомогає дітям з інвалідністю Святошинського будинку інтернату в м.Києві подовжена до  першого грудня!

Під час останього відвідування Інтернату співробітники Благодійного фонду пригостили вихованців  фруктами та овочами та дізналися про потреби закладу. Зиму цього року синоптики обіцяють холодну й сніжну, тому хлопці вже активно готуються до непростого сезону і просять допомогти їм із надзвичайно корисною у великому господарстві річчю — снігоприбиральною машиною. З нею дітям з обмеженими можливостями буде значно легше прибирати чималу територію. Хлопці навіть намалювали та передали плакат-малюнок зі своїм проханням! Це було дуже зворушливо. Наша мета — допомогти їм зібрати необхідну суму та придбати техніку для уборки снігу.

В рамках акції “На добрі справи” касири відділень Банку "ГЛОБУС" будуть пропонувати Клієнтам жертвувати решту, яку їм мають видати в касі, або виділити додаткові кошти на допомогу хлопчикам з інвалідністю, що потребують нашої допомоги, через благодійні скриньки. Благодійні скриньки встановлені також в Банку «Вернум».

 Акція «На добрі справи» стартувала першого березня цього року, загалом за період проведення акції , за допомогою банків- партнерів Фонду  зібрано 23 436,58 гривень, витрачено  — 42 795,52 грн.  Зробити за ці кошти вдалося чимало - Зі звітом  про витрачені кошти можна ознайомитися за посиланням.

 Дякуємо Засновнику Благодійного Фонда Сергію Мамедову  та всім  благодійникам- клієнтам та партнерам Глобус-банка, Апекс Банка та Вернум Банка за небайдуже ставлення до потреб дітей з інвалідністю!

Впевнені, що і на цей раз, всі разом, допоможемо вихованцям Святошинського будинку-інтернату – дітям з непростою долею  та придбаємо снігоприбиральну машину для закладу.

Галерея (7 фото)