Звернутись до Фонду

Українці стали більше витрачати на благодійність

Обсяг благодійної допомоги від початку року зріс в декілька разів.

Не зважаючи на те, що зміни, після подій в Україні, призвели до вкрай поганої економічної ситуації, в середині українців відбулись зміни цінностей. Люди стали відкритіші та почали допомагати один одному. Це видно з багатьох сфер життя, на вулиці, роботі, взаємовідносинах, але особливо ми можемо це побачити з благодійності.

Обсяг благодійної допомоги від початку року зріс в декілька разів. По офіційним даним лише обсяг благодійної допомоги для силовиків в Україні, які беруть участь в антитерористичній операції, станом на середину липня склав 192,2 млн грн.

Благодійний фонд Сергія Мамедова «Фонд добрі справи» відчуває підтримку кожного хто допомагає, не залежно чи це була фінансова допомога, чи це допомога волонтерів. Лише в рамках програми «Банк добрих справ» ми допомогли 48 людям та зібрали понад 830 тис.грн. Ми дякуємо всім хто долучився до нас в здійсненні добрих справ та запрошуємо до співпраці всіх небайдужих людей. Всі бажаючі можуть ознайомитись з нашими програмами за посиланнями «Банк добрих справ» «Успішна людина» «Вдячність і турбота» «Небесна сотня». Всіх хто бажає долучитись до не фінансової допомоги запрошуємо ознайомитись з інформацією тут. А тим хто бажає долучитись до збору коштів, запрошуємо відвідати сторінку за посиланням.