Звернутись до Фонду

«Школа свідомого батьківства» в столичних школах

«Школа свідомого батьківства», яку започаткував БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ  в минулому навчальному році, користується незмінним  попитом у батьків, і це добрий знак, бо свідчить, що батьки розуміють, що майбутнє дітей потребує турботи вже сьогодні.

В середній школі №243 темою зустрічі була одна із найбільш актуальних тем сучасності-  «безпека дитини».  У дорослих не завжди є  можливість бути поруч зі своїми дітьми, щоб вберегти або попередити небезпеку. Але, у дорослих є можливість навчити своїх дітей правилам безпеки. Тренінг «Школи свідомого батьківства» був  направлений на допомогу батькам у побудові атмосфери довіри з дитиною - вмінню  розбиратися в своїх почуттях, встановленню межі дозволеності, вмінню казати «ні». Головне завдання батьків закласти міцний фундамент довіри, що допоможе  у побудові безпеки дитини.

Так само, в рамках «Школи свідомого батьківства», в іншій,  столичній школі №10 обговорили з батьками питання, які хвилюють батьків першокласників: Як допомогти дитині освоїтися і полюбити школу, щоб «шкільний час» був цікавим і пізнавальним, як навчитися взаємодіяти в колективі.  Розглянули психологічний портрет дитини молодшого шкільного віку - батьки дізналися який етап дорослішання проходить дитина і  що в поведінці дитини має коригуватися батьками.

І звичайно, як завжди, в кінці шкільних зустрічей, всі батьківські питання не залишила без уваги та відповідей  тренер «Школи свідомого батьківства» Оксана Дубравіна. Дякуємо Оксану за змістовні тренінги, які допомагають батькам краще розумітися з дітьми.

Галерея (3 фото)