Звернутись до Фонду

Вітаємо найкращого касира «добрих справ»!

Почесну грамоту та спеціальний приз - блендер за активну участь в акції “На добрі справи” отримала Надія Боковець від Засновника БФ «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» Сергія Мамедова.

Надія Боковець працює касиром у київському відділенні №6 Банку «ГЛОБУС», який є партнером акції на допомогу дітям з інвалідністю Святошинського дитячого-будинку інтернату в м.Києві.  

Акція «На добрі справи» розпочалася в березні 2017 року і подовжена до вересня 2017 року. За попередні три місяці Клієнти Банків- партнерів Фонду - Банки «ГЛОБУС», «АПЕКС» та «ВЕРНУМ» пожертвували вихованцям столичного Інтернату біля 15 тисяч гривень. Найбільше вдалося зібрати не в останню чергу завдяки зусиллям Надії Боковець. Саме вона стала переможцем конкурсу на найкращого касира «добрих справ».

У чому секрет успіху, поцікавилися ми в рекордсменки. “У нас хороші Клієнти. Я пропонувала їм допомогти дітям. Вони робили це із задоволенням”, - скромно відповіла Надія Боковець.

“Дуже важливо, щоб ми й надалі допомагали дітям, - зазначив Засновник Фонду та Голова Правління Банку “ГЛОБУС” Сергій Мамедов. - Фонд і Банк працюють прозоро, щоб кожна копійка доходила до інтернату і була витрачена на потреби хлопців. Співробітники Банку “ГЛОБУС” роблять усе, щоб грошей на дітей йшло більше, за що ми їм щиро вдячні. Як вдячні й нашим Клієнтам, які не байдужі до долі дітей”.

 Ви можете ознайомитися за посиланнями:

- Звіт про витрачені кошти;

-Умови акції «На добрі справи»

Ще раз дякуємо всім, хто допоміг принести дітям радість!

Галерея (2 фото)