Звернутись до Фонду

Звіт БФ "ФОНД ДОБРІ СПРАВИ" за 2014 рік.

Незважаючи на те, що 2014 був досить важким роком, Благодійний Фонд «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» був наповнений масою проектів та ідей. Тому, хотілося б підвести підсумки нашої діяльності.

Незважаючи на те, що 2014 був досить важким роком, Благодійний Фонд «ФОНД ДОБРІ СПРАВИ» був наповнений масою проектів та ідей. Тому, хотілося б підвести підсумки нашої діяльності.

За Благодійною програмою «Банк добрих справ» надали допомогу по лікуванню, реабілітації та діагностиці більш ніж 30 діткам та двом дорослим на суму 290 003, 46 гривень, детально Ви зможете про це дізнатися ТУТ.

За програмою «Небесна сотня» надано допомогу 15 родинам загиблих громадян України під час подiй на Майданi в м.Київ в сумі  898 787,85 гривень.

Враховуючи немирні події на сході нашої країни,  провели Благодійну акцію «Вдячнiсть i турбота», де було зібрано 247 997 ,27 грн. та передано тепловізор для військослужбовців львівської 80-ї аеромобільної бригади, передано багатофункіональні ліжка для хірургічних та травматологічних хворих Житомирського військового шпиталю, проведена діагностика та реабілітація 4-х важко поранених вiйськовослужбовцiв 95-ї аеромобільної бригади, передано засоби супутникового зв'язку для ведення бойових дiй в зонi АТО, передано бійцям Херсонщини сім бронежилетів 4-го класу захисту, передано Житомиському військовому комісаріату теплі речі , польові столові прибори, рюкзаки, інше, передано Ірпінському військовому госпіталю техніку для обліку учасників АТО, проведено автономне опалення в оселі де мешкає Віра Коган - вдова загиблого військовослужбовця 95-ї аеромобільної бригади у якої без годувальника залишилось четверо малолітніх дітей, передано теплі речі для 95-ї аеромобільної бригади.

Реалізували курс «Успішна людина» - цікавий та пізнавальний, максимально наближений до сучасного життя, який являє собою вивчення фінансової грамотності. Діти  дізналися  про ринкові відносини, ціну товару, ринкову конкуренцію, податки та ще багато іншого.

Уроки проводилися протягом шести місяців у шкільних закладах м. Києва та м. Дніпропетровська. На одному з них відбулася зустріч вихованців столичного ліцею №23 з Сергієм Мамедовим – головою правління банку, засновником фонду, провідним спеціалістом в економічній сфері, який поділився секретами успішності.

А наступного разу учні змогли особисто завітати до «Укгазбанку» та дізнатися про специфіку роботи, його мережу, основні показники діяльності. Банкіри поділились  своїм досвідом роботи в банку, адже тут завжди є чому навчитись новому і цікавому.

В рамках цього ж курсу були організовані такі ще заходи:

- екскурсія дітей до Білоцерківської книжкової фабрики;

- благодійна ярмарка-онлайн-аукціон «Різдво руками дітей», де було зібрано кошти на підвищення культурного рівня та професійну орієнтацію дітей, які перебувають в спеціалізованих дитячих закладах  м. Києва та м. Дніпропетровська. Детальніше ТУТ.

В переддні новорічних свят Фондом було організовано та проведено свято на честь Дня Святого Миколая в Святошинському дитячому  будинку-інтернат, де було передано дитячі речі, засоби гігієни, канцелярські вироби, фрукти. Діток привітав Сергій Мамедов. А також новорічне свято в Дарницькому дитячому будинку-інтернаті – дівчатка отримали смачні солодкі подарунки, фрукти. Привітала директор Фонду Олена Єфремова.

Проведно конкурс «Найкращий волонтер року», з ціллю залучення оточуючих хорошим прикладом, мотивацією добровольчої діяльності, підтримкою найактивніших людей.

У новому 2015 році ми переосмислили свою діяльність та зробили висновок, що благодійність не має меж! Дякуємо всім тим, хто в нас вірив, підтримував та допомагав, не дивлячись на перешкоди. Разом з Вами ми змогли втілити ті цілі, які ставили перед собою, а також зробити ще один крок назустріч новому щасливому світу!