Звернутись до Фонду

Влад Шуляк може і хоче повернутися до повноцінного життя!

Благодійний Фонд “Фонд Добрі Справи” оголошує збір коштів на допомогу 22-річному хлопцю, інваліду першої групи, якому життєво потрібна спортивна реабілітація.

Влад Шуляк народився здоровою і щасливою дитиною. Життєрадісний і енергійний, він завжди любив життя і будував великі плани на майбутнє. Влад також займався спортом (важка атлетика, вільна боротьба), грав у футбол і захоплювався технікою. Хлопець вступив в університет і мріяв стати інженером. Та зараз він перебуває в академічній відпустці.

Трагічним для Влада став день 16 серпня 2015 року, коли він на один день поїхав у Приморськ і стрибнув з пірса у воду. Для його зросту місце виявилося занадто мілким. Сильний удар і в результаті — перелом шиї, три зупинки серця і майже смерть. На щастя, тоді життя хлопця врятували добрі люди і професійні лікарі. Та воно змінилося назавжди. У Влада — компресійний перелом С-5 і забій спинного мозку С-3, С-6 верхній парапарез і нижня параплегія. А далі — реанімація, операції, поява оссіфікатів, які наросли на обох тазостегнових суглобах, неможливість рухатися і навіть сидіти, нова операція.

Та Влад не здається. Він хоче довчитися, стати опорою, а не тягарем, для своєї родини, знайти роботу і завести власну сім'ю.

Шанс на повернення до повноцінного життя дає спортивна реабілітація, за  яку береться медичний Центр в Харкові, який спеціалізується на спинальних недугах. Реабілітаційний курс триває 2-3 місяці на рік і включає тренажери, УВТ, лазер, масажі, діагностику. Заняття по 3-4 години на день. Вартість такого курсу – 50 тисяч 336 гривень + проживання.

Фахівці кажуть, що роботи багато, і Владу буде дуже важко, але він налаштований рішуче. Ви можете подивитися відео про перші успішні кроки Влада до повернення до повноцінного життя тут https://youtu.be/XFFpWSaRgqU 

На жаль, рідні хлопця витратили на лікування Влада всі свої заощадження. Вони змушені звернутися по допомогу до добрих людей.

Разом ми з Вами можемо допомогти Владу! Сума, яку нам треба зібрати, не фантастична, але критична для молодого хлопця та його сім'ї — 50 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ.

Як переказати кошти на реабілітацію Владислава Шуляка?

Благодійники можуть зробити це через благодійні бокси у всіх відділеннях нашого партнера ГЛОБУС БАНКУ або пожертвувати певну суму/решту від розрахунків в системі банку за допомогою касирів банку в автоматичній банківській системі.

Ще один спосіб — переказати допомогу самостійно за реквізитами Фонду: БФ "ФОНД ДОБРІ СПРАВИ", код ЄДРПОУ: 38833194, П/р: № 2600000109979 в ПАТ КБ «ГЛОБУС», МФО 380526 або п/р№ 26000199644 в  АБ «УКРГАЗБАНК», МФО 320478

Призначення платежу: "Добровільна благодійна пожертва в рамках програми «Банк добрих справ» на користь Шуляка Владислава Васильовича".

або через  сервіс онлайн-платежів IPay за посиланням:https://www.ipay.ua

Впевнені, разом з лікарями-чарівниками спеціалізованого медичного Центру в Харкові ми поставимо Влада на ноги і повернемо його до повноцінного життя.

Будемо вдячні Вам за кожну гривню!