Звернутись до Фонду

Волонтери БФ «Фонд добрі справи» завітали до вдови загиблого під час АТО військовослужбовця.

БФ «Фонд добрі справи» допоміг сім”ї Героя в проведенні автономного опалення. Тепер хоча б тепло, в якому перебувають діточки, зігріває серце цієї мужньої жінки.

27 листопада волонтери БФ «Фонд добрі справи» завітали до  Віри Коган – дружини загиблого під Слов”янськом військовослужбовця 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади Андрія Когана. 14 серпня 2014 року — за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час АТО, Андрій нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

1_09

Ще на початку місяця жінка з трьома неповнолітніми дітьми мешкала в оселі, в якій не було опалення. Аби зігрітися у зимовий період, їхня родина завжди вмикала камін. Оскільки кімната, в якій вони проживають, невеличка, – цього тепла деякою мірою вистачало. Проте стіни в квартирах на першому поверсі були покриті пліснявою та запах вогкості відчувався і вїх однокімнатному помешканні.

2_08

БФ «Фонд добрі справи» допоміг сім”ї Героя в проведенні автономного опалення. Тепер хоча б тепло, в якому перебувають діточки, зігріває серце цієї мужньої жінки. Представник Фонду Вадим Климчук підтримав жінку, яка залишилась на самоті та запевнив, що волонтери БФ «Фонд добрі справи» будуть відвідувати та допомагати їй в необхідному.

3_09

Нагадуємо, що, БФ «Фонд добрі справи» в рамках Програми «Вдячність і турбота» опікується бійцями та сім”ями загиблих військових 95-ї окремої аеромобільної бригади.  На сьогодні Фондом надано допомогу військовим на суму 240 878 гривень.